immunogol imunogol imunobuster najbolje prirodno za jačanje imuniteta protov prehlade infekcije alergije acerola beta glukan d vitamin

Immunogol za jačanje imuniteta

Immunogol

ImmunoGol je vrhunski dijetetski suplement namenjen za podršku imunom sistemu.

Sadrži optimalne sastojke za jačanje imuniteta i čuvanje zdravlja beta glukanekoenzim Q10vitamine C i D, iz 100 % prirodnih izvora.

Vaš asistent za najbrži oporavak

Immunogol

Pažljivo odabrana kombinacija prirodnih sastojaka
 
u Immunogolu je optimizovana da u jednoj kapsuli pruži dnevni idealni nivo podrške imunom sistemu
 
Namenjen za jačanje imuniteta kod akutnih i hroničnih infekcija, pre i posle operacija, kod slabosti organizma – imunodeficijencija, u stresnim periodima i oboljenjima.

prirodni pojačivači imuniteta su najbolji

KOME SE PREPORUČUJE immunogol

 • ImmunoGol višestruki prirodni buster imuniteta

 • odraslim osobama izloženim različitim stresovima i naporima, 

 • u periodima povećanog rizika od infekcija, u toku oporavka od infekcija ili druge bolesti ili slabosti (hemioterapija, zračenje, pneumonije, dijareje i sl.)

 • zaštita srce i krvni sudovi 

 • u postoperativnim periodima, i kod postoperativnih infekcija i slabosti

 • umor, iscrpljenost, malaksalost

 • hronične, ponavljajuće infekcije

prirodni buster imuniteta​

imunogol immunogol kapsule za jačanje imuniteta kako podići imunitet brzo prirodno jačanje imuniteta najbolji prirodni lek za imunitet beta glukan acerola koenzim q10 vitamin d

Immunogol preporučuju eksperti

ImmunoGol je 100 % prirodni dodatak ishrani. Sadrži jedinstvenu kombinaciju pažljivo selekcionisanih sastojaka iz prirodnih izvora. Beta-glukani iz kvasca, koenzim Q10 – Q10Vital®vitamin C iz acerole i vitamin D3 iz lanolina. Pozitivno utiču na normalno funkcionisanje imunog sistema.

ImmunoGol je optimizovan da u jednoj kapsuli pruži dnevni idealni nivo podrške imunom sistemu. Preporučuje se odraslim osobama izloženim različitim stresovima i naporima, u periodima povećanog rizika od infekcija, u toku oporavka kao i u postoperativnim periodima.

ImmunoGol je 100 % prirodni dodatak ishrani. Sadrži jedinstvenu kombinaciju pažljivo selekcionisanih sastojaka iz prirodnih izvora. 

Beta-glukani iz kvasca u najvišoj koncentraciji, svetski najbolji koenzim Q10 – Q10Vital® u visokoj bioraspoloživosti, vitamin C iz acerole i vitamin D3 iz lanolina, pozitivno utiču na normalno funkcionisanje imunog sistema.

IMMUNOGOL je buster imuniteta i prevencija slabosti

Immunogol kapsule

se preporučuju kao prirodni buster imuniteta i kao prevencija svima izloženim različitim psihofizičkim stresovima. Idealan je za primenu u periodima povećanih rizika za respiratorne (prehlada i grip) i druge infekcije.

Savetuje se redovna upotreba u jesenjim, zimskim i prolećenim mesecima. Posebno Immunogol može da ima značajne pozitivne efekte kod svih stanja gde nam je imunitet oslabljen ili gde se očekuje pad imuniteta. 

Immunogol pruža dodatni impuls i daje potpuno prirodne gradivne elemente našim biološkim potencijalima.

IMMUNOGOL kada je najbolje da se uzima

beta glukan vitamini suplement za imunitet za jačanje imuniteta zdravlja

Periodi učestalih viroza i respiratornih infekcija

Jesenji, zimski i prolećni meseci, kad su deca u školama i vrtićima se izdvajaju kao periodi povećane učestalosti repsiratornih infekcija.

U kolektivima kao što su škole i vrtići virusne infekcije se lako prenose, deca ih naravno ,,donose,, kući. Kad se to desi nije loše imati prirodnu opciju za jačanje imuniteta. Immunogol je potpuno prirodan a jača i direktno hrani imunitet.

Adekvatna raznovrsna ishrana, kretanje, vežbanje i igra su od velikog značaja za razvoj dece. Uvek smo za prirodna rešenja.

Ojačajte imunitet svoje porodice čim uočite prve simptome respiratiorne infekcije (kašalj, slinavost, bol u grlu, i sl..) naravno u konsulataciji sa lekarom ili pedijatrom ukoliko postoji mogućnost da se u nekom slučaju preskoče antibiotici svakako treba pokušati prirodnim sredstvima.

Immunogol je 100% prirodni izvor hranljivih materija. 

Oslabljen imunitet sva imunodeficijentna stanja

Postoje brojna bolesti i stanje gde je imunitet oslabljen. To se stručno zove imunodeficijentna stanja.

Imunodeficijencija je stanje organizma u kojem je imunološki sistem slab, odnosno nedovoljno sposoban da se bori protiv infekcija. Imunodeficijencija može biti stečena ili sekundarna, primarna ili nasledna. Stečene su posledica brojnih bolesti a najpoznatije su one kod dugog uzimanja npr kortikosteroida, kod leukemija, limfoma, pothranjenosti i anoreksije i sl. Svakao su najpznatije imunodeficijencije kod hroničnih virusnih infekcija kao što je HIV.

Sasvim je logično da svaka podrška imunitetu u takvim stanjima može samo da koristi. Immunogol je naša prva preporuka za jačanje imuniteta. Kao i za svaki suplement preporučujemo prethodno savetovanje sa vašim lekarom. 

Stresni periodi i hronični umor

Stres i hronični umor danas često idu pod ruku.
Umor malaksalost mogu da budu posledica nekih organskih bolesti a mogu da budu i rezultat stresnog života i rada, neadekvatnog dnevno noćnog ritma. Problem je posebno je čest kod osoba koje rade u noćnim smenama i dežuraju.

Često se stres i umor preklapaju, kad dodamo neredovan san i brzu hranu nije neobično da i imunitet slabi. Umor i/ili stres su prepoznati kao značajni faktori koji se direktno povezuju sa slabljenjem imuniteta. 

Nekad je, u slučaju infekcije i prehlade, koje se naslone na periode umora i strasa pored pozitivne promene poželjno da organizam ,,bustujemo,, prirodnim izvorima gradivnih materija za imunitet. Immunogol je prava opcija za to.

Ako ste se prepoznali probajte da Immunogolon pomognete svom imunom sistemu. Kad se kriza prebrodi, posvetite se sebi i učinite sve da se oslobodite stresa i umora. 

Oporavak posle operacije ili bolesti

Period posle operacije je za svaki organizam izazovan. Posebno nakon težih intervencija, a posebno kod onih gde je bilo i gubitka sa ili bez transfuzije krvi.

To je period oporavka kad je potrebno zarastanje i regeneracija tkiva. Organizam tada troši svoje resurse, i moguća je prateća slabost ili kako neki kažu pad imuniteta. Taj pad imuniteta neki identifikuju kao jedan od uzroka nastanka i održavanja postoperativnih infekcija.

Prirodni imunobusteri nemaju kontraindikacije za primenu pre ili posle operacija, ima jasnih logičnih razloga da se razmotri primena Immunogola u periodu pre i posle operacije. 

Immunogol je prva preporuka Dr Dren hirurga za jačanje imuniteta pre i posle operacija. Kao i za svaki suplement preporučujemo prethodno savetovanje sa vašim lekarom. 

Intenzivni treninzi i sportski napori IMMUNOGOL

Sportske rekreativne i takmičarske aktivnosti

U sportskoj medicini je odavno jasno da je pravilno treniranje, odmaranje ali i adekvatna ishrana obaveyni uslov bezbednog i uspešnog bavljenja sportom.
Postije periodi kad se izlažemo ynačajnim fizičkim naprezanjima to preopterećenje može da ,,potroši,, rezerve i da jačanjem određenih regija dođe do eventulno do slabosti drugih sistema. Između ostalih imunološki sistem može da oslabi pa se u tim slučjevima preporučuje dodatna podrška.

Sportista može i treba sam da reaguje adekvatnim unosom svih bitnih namirnica i tečnosti, a Immunogol može da obezbedi hranu za imuni sistem

Ako osetite da ćete se razboleti, nemojte čekati, nego se odmah pobrinite za jačanje imuniteta i snabdevanje organizma svim potrebnim hranljivim materijama za borbu protiv infekcija. 

Ne takmičite se pod antibioticima, najbolje je izbeći ih ako je moguće. 

Immunogol – Budite spremni za izazove.

immunogol imunitet buster imuniteta prehlada virus kovid grip infekcija prevencija oporavak slabost imuniteta

Hronične infekcije i nezarastanje rane

Nažalost postosje stanja kad se organizam bori sa hroničnim infekcijama. 

Nekad su to rane koje na zarastaju dugo, npr. ulkusi, nekad su to infekcije kosti posle povreda ili operacija.

Npr. osteomijelitisi mogu da budu nekad, ako se ne izleče adekvatno, doživotne infekcije, sa brojnim neželjnim posledicama.

I takvim stanjima, potreban je adekvatna terapija, aktivnosti i pravilna ishrana, a dodatna podrška imunom sistemu svakako da može da pomogne.

Immunogol je prva preporuka Dr Dren hirurga za jačanje imuniteta kod postojanja hirurških infekcija. Kao i za svaki suplement preporučujemo prethodno savetovanje sa vašim lekarom. 

za prirodni imunitet preparati sa prirodnim sastavom

100% natural

Immunogol je 100% prirodan

Idealno balansirana koncentracija imunobustera

Beta glukanKoenzim Q10, Acerola C vitaminD vitamin

otkrijte moć sastojaka Immunogola
optimalni prirodni busteri imuniteta

Immunogol aktivni sastojci

β-glukani (beta glukani) stimulišu aktivnost ćelija imuniteta, doprinose poboljšanju imunog odgovora i odbrambenih reakcija.

Betaglukani dobijeni iz kvasaca i gljiva, imaju veći biološki uticaj na naš imunitet nego betaglukani, dobijeni iz ovsa ili ječma.

Koenzim Q10 – Coenzyme CoQ10 je  neophodan za funkcionisanje gotovo svih procesa u organizmu. Q10 pomaže u pretvaranju hrane u energiju,  izuzetno je jak antioksidans i značajan za imunitet.

Acerola je voće koje karakteriše visoka koncentracija vitamina C, koji ne u ovoj biljci najbolje bioraspoloživosti.

Vitamin C iz Acerole je prirodni buster imuniteta a ima mnoge druge benefite po zdravlje.

Vitamin D pored važne uloge u metabolizmu kalcijuma, fosfora i rastu i regeneraciji kostiju ima i još jednu jednako važnu ulogu u jačanju našeg imuniteta.

suplementi za imunitet

prirodno je najbolje
Immunogol

Svi sastojci Immunogola su 100 % potpuno prirodnog porekla.

Immunogol ne sadrži prezervative i veštačke boje. 

Immunogol je vaš prirodni asistent u borbi sa sa respiratornim, postoperativnim i ostalim infekcijama.

 

immunogol jačanje imuniteta orthomol immun imuno beta imunogol imunoflex immuno flex imunoglukan

F A Q

Immunogol kapsule

 • Kako kupiti

  Imunogol može da se kupi u apotekama i drogerijama, može da se poruči putem našeg sajta, pozivom ili klikom na dugme prodavnice

 • Zašto Immunogol

  Zato što preporučuju stručnjaci. Zato što sadrži sastojke koji su modulatori i stimulansi imunološkog odgovora. Optimalni sastojci u idelanoj razmeri omogućuju bolju odbranu od infekcija i bolesti.

 • Da li je bezbedan

  Objavljeno je više desetina hiljada publikacija o suplementima za imunitet Unosom doza koje se nalaze u Immunogolu nisu evidentirani štetni efekti.

 • Sertifikati

  Immunogol se proizvodi u EU u Sloveniji, pod uslovima GMP i uvozi se pod adekvatnim nadzorom i kontrolom nadležnih službi Republike Srbije.

JAČANJE IMUNITETA PRIRODNO

IMMUNOGOL – budi u nama snagu oporavka

IMMUNOGOL sastav

zašto je immunogol najbolji za jačanje imuniteta sastav beta glukani i koenzim q10

IMMUNOGOL Sastav: β-(1,3)-(1,6)-D-glukani, acerola extract (Malpighia punicifolia), kapsule (hydroxypropylmethyl cellulose), Q10Vital® (modifikovani skrob koenzime Q10), vitamin D (holecalciferol)

Broj doza po pakovanju: 30

Aktivni sastojci: β-(1,3)-(1,6)-D-glukani 200mg, Acerola extract 192 mg, Coenzyme Q10 (Q10Vital®) 20 mg, Vitamin D3 (Holecalciferol) 20 μg

Pakovanje: 30 kapsula, neto težina: 21 g.

Doziranje i način primene: Preporučena doza za odrasle je 1 do 2 kapsule dnevno, sa vodom ili drugim hladnim pićem, najmanje 30 dana. Kapsulu uzeti ujutru ili uveče, najmanje pola sata pre obroka

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju na tamnom mestu,temperature do 25 °C.

Rok trajanja: 3 godine pod navedenim uslovima čuvanja i u originalnom pakovanju, van domašaja dece.

Upozorenja: Ne preporučuje se u slučaju postojanja osetiljivosti ili alergija na neki od sastojaka.

GMO status: Ovaj proizvod nije proizveden od genetski modifikovanih sirovina.

Proizvedeno u EU – Slovenija za Dragutinova DOO., Beograd, Srbija.

Broj i datum upisa u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 515-04-708/2023-10, upisni broj 22230/2023 од 01.02.2023 godine.515-04-708/2023-10, upisni broj 22230/2023 од 01.02.2023 godine.

preporuke Immunogol

zašto je Immunogol br. 1

immunogol
jačanje imuniteta
orthomol immun
imuno beta imunogol imunoflex immuno flex imunoglukan
immuno sirup, Imunobeta β-glukan kapsule, jačanje imuniteta, najbolje prirodno za imunitet, imunogluka, 
Defendyl Imunoglukan imunocink za decu za odrasle

Podelite ako vam se dopalo:

8 Одговор

 1. IMmunogol mi je preporučio doktor ortoped, pio sam ga tri puna meseca da ojačam imunitet za lečenje infekcije posle operacije, mislim da su i kapsule immunogola doprinele da taj problem rešim.
  imate moju preporuku i nadam se da će biti u apotekama u Požarevcu jer sam ga samo u Beogradu nalazio.

 2. Ove imunogol kaspule su najbolje nešto što sam uzimao do sad, koristim sve i svašta za herpes i hepatitis, pušač sam, često se desi pad imuniteta, pazim šta jedem, i znam kako mi se ponaša organizam, posle svake boljje a posle pete kapsule kao nov, imunogol je bomba apsolutno mi nije jasno što se ne reklamirate kako treba, ja preporučujem svima ali radite na marketingu neka se čuje pomoći će ljudima

  1. Da, nažalost jako je malo zastupljen u apotekama, uglavnom se kupuje online. Immunogol nam najviše traže i kupuju doktori (koji su ga već probali tako što su prvo dobili besplatne uzorke) i pacijenti koji su operisani pa uzimaju u postoperativnom periodu.

   POstoji spisak apoteka koje uvek mogu da naruče Immunogol:
   imate na linku https://dragutinova.com/gde-kupiti-orthogol-i-immunogol/ž

   Hvala
   Srdačni pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

savršeno balansirani optimalni suplementi

Kolagen Marina plus – najbolji hidrolizovani kolagen Naticol u preporučenoj dnevnoj dozi za lepu jedru kožu, sjajnu kosu i čvrste nokre

Orthogol gel

Orthogol gel – deluje protiv bola, ukočenosti i otoka. Sadrži najbolje od prirode za zglobove, hrskavice, tetive i mišiće.

Orthogol

Orthogol kapsule – za čuvanje i povratak pokreta. Sadrže idealno balansiranu kombinaciju najboljih sastojaka za zdravlje zglobova.

Omogućuju optimalan unos preporučenih materija za održavanje zdravlja zglobova.

immunogol

Immunogol kapsule – za jačanja imuniteta, aktivatori imuniteta i imunomodulatori. Sadrže najbolje beta glukane i koenzima Q10 u sinergiji sa vitaminima D i C iz acerole.

Najpopularnije

Dragutinova društvene mreže

Budite obavešteni

Prijavite se za naš newsletter

Bez spama, samo obaveštenje ao novim proizvodima i akcijama.

Sadržaj
On Key

skorašnji članci

You cannot copy content of this page

kolagen
orthogol i immunogol dostupni online

poruči sa %

Pratite stranicu, očekujte novosti i povoljnosti